Kontaktskjema
Nettsidene benytter seg av et kontaktskjema, kontaktskjemaet lagrer sendt informasjon på en server tilhørende WordPress. Spamfilteret på skjemaet kan registrere din IP-adresse og nettleser og sende den til tjenesteleverandørene Google og Automattic

Lagring av innsendt informasjon
Informasjon sendt via kontaktskjemaet blir lagret på en server tilhørende WordPress. Denne informasjonen lagres på ubestemt tid som et arkiv over henvendelser.

Cookies
Når du besøker nettsidene her lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt. Informasjonskapslene inneholder ingen personlig informasjon om deg, bare informasjon om nettleseren og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Personlige rettigheter
Hvis du har sendt informasjon via kontaktskjemaet kan du be om innsyn, eller at den informasjonen slettes. Dette gjelder ikke annen informasjon som Viken Logopedtjeneste AS er pålagt å ta vare på av hensyn til administrative og sikkerhetsmessige årsaker.